Jack Wolfskin

Activate Light M 1503772

Цена:
5.990 
ден.
  • Softshell Панталони
  • Ветероотпорни, водоодбивни и стреч
  • Изработени од лесен и дишлив стреч материјал, двонасочно растеглив со УВ заштита