CMP Campagnolo

Man Softshell Pant 30A1477

Цена:
5.490 
ден.
  • Водоотпорни Софтшел Панталони
  • Изработени од средно дебел софтшел материјал
  • Водоотпорност: 7.000mm
  • Дишливост: 1.000mm