Regatta

Wentwood IV RMP270

Цена:
10.990 
ден.
  • 3 во 1 Јакна
  • Надворешен дел: Hardshell Jакна
  • Водоотпорност: 15.000 mm
  • Внатрешен дел: Монтка со синтетичко полнење