Regatta

Wm Breakbar V RWT201

Цена:
2.190 
ден.
  • Функционална Маица
  • Изработена од многу лесен и растеглив материал и инсерти на
  • мрежа под пазувите и на срединат на грбот за подобра вентилација при спортување