Sea To Summit

Accessory Strap with Hook Buckle 10mm Webbing - 2.0m

Цена:
650 
ден.
  • Тока со кука за полесно закачување, изработени од лесна легура на алуниниум
  • Димензии: Достапни во 10мм и 20мм ширина
  • Должина во 3 димензии 1м / 1,5м / 2м