Silva

ADC Wind

6.150 ден.
Цена:
4.920 
ден.
  • Мерач на ветер # 55250
  • Димензии: 10.9 см x 5 см x 2 см
  • • Тежина: 59 g

“ADC Wind X“ мерач на ветер. Уредот предупредува за екстремни брзини на ветар, зачувува информации за максимум и просечната брзина на ветерот, а има и термометар, барометар, алтиматар, часовник, будилник и стоперка. Совршен инструмент за аутдор активности.