Gerber

Bear Grylls Compact Multi-tool

Цена:
1.690 
ден.
  • Open Length: 4.3’’ Closed Length: 2.5’’ Weight: 3.0 oz.

Единствена компактна мулти алатка со две сечила. Поради нејзината големина лесно може да биде закачена на вашиот привезок. Содржи 10 компоненти.