Jack Wolfskin

Eclipse II 3000512

Цена:
12.290 
ден.
  • Шатор за 2 лица
  • двослоен со 2 влеза, 2 прозори
  • Димензии на внатрешниот простор: 220х150х110cm
  • Димензии кога е спакуван: 50x19cm
  • Тежина: 4.200g