Jack Wolfskin

ECLIPSE III 3000492

Цена:
14.990 
ден.
  • Шатор за 3 лица
  • двослоен со 2 влеза, 2 прозори Димензии на внатрешниот простор: 225х180х120cm
  • Димензии кога е спакуван: 54x22cm
  • Тежина: 5.200g