Jack Wolfskin

Highland Trail Xt 50 2003022

Цена:
12.490 
ден.
  • Ранец со капа
  • Робусен за подолги пешачења,
  • со систем за адапрација во зависнот од височината на корисникот
  • Капацитет: 50L+5L