Regatta

Hilo 200 RCE016

Цена:
3.490 
ден.
  • Вреќа за спиење
  • за летна сезона, со здебелени зони за подобра изолација
  • За температури од -9°C до +9°C (комфорт зона од +4°C)
  • Димензиja: 220x80х40cm
  • Тежина: 1.2кg