Regatta

Kivu 4 Vis a Vis RCE269

Цена:
27.990 
ден.
  • Шатор за 4 лица
  • со централна заедничка остава и 2 спални соби
  • Димензии на внатрешниот простор: 460х230х190cm
  • Димензии кога е спакуван: 80x30х30cm
  • Тежина: 10g