Ticket to the moon

Original Hammock TMO1521

Цена:
3.390 
ден.
  • Направен од екстралесно падобранско платно
  • Тежина: 600g
  • Должина од кука до кука: 320cm
  • Ширина: 200cm
  • Максимална носивост: 200kg