Jack Wolfskin

SMOOZIP +7 3003861

Цена:
6.150 
ден.
  • Вреќа за спиење
  • за летна сезона, со здебелени зони за подобра изолација
  • За температури од -6°C до +26°C (комфорт зона од +7°C до +11°C)
  • Димензиja: 220x90cm
  • Димензија кога е спакувана: 29x19cm
  • Тежина: 870g