Sea To Summit

TPU Guide Map

Цена:
1.790 
ден.

Создадено од TPU материјал и супер цврст Ziploc® систем на затворање за да обезбеди целосно водоотпорен финиш. TPU материјал кој е цврст, издржлив,флексибилен и отпорен на UV зраци и екстремно ниски температури - може да биде превиткан повеќе пати без да се скине или да покаже пукнатини.