Jack Wolfskin

Wolftowel Light Xl 8002361

Цена:
2.590 
ден.
  • Пешкир
  • екстра лесен и брзосушечки
  • се пакува во мала торба од мрежа
  • Димензии: 155x70 cm
  • Димензии кога е спакуван: 12x9x9 cm
  • Тежина: 140g