Jack Wolfskin

Vojo Hike 2 TexLow M 4032361

Цена:
6.490 
ден.
  • Хајкинг Чевли
  • Водоотпорни и дишливи со лесен и робусен ѓон за пешачење и ЕВА влошка
  • Водоотпорност: 10.000 mm
  • Дишливост: 6.000 > g/m²/24h