Jack Wolfskin

Vojo Hike 2 TexMid W 4032381

Цена:
7.490 
ден.
  • Хајкинг Високи Чевли
  • Водоотпорни и дишливи со лесен и робусен ѓон за пешачење и ЕВА влошка
  • Водоотпорност: 10.000 mm
  • Дишливост: 6.000 > g/m²/24h