Salewa

WS WILDFIRE S GTX

Цена:
10.490 
ден.
Ѓон: Vibram® Tech Approach EVO
  • Намена: Hiking Via ferrata, Approach
  • Дизајнирани за апроуч, техничко планинарење и каменести терени
  • Exa Shell мрежна структура на нaдворешниот дел
  • 3F Систем
  • Тежина: 445гр