Достапни се два начини на плаќање:

–    Плаќање со платежна картичка:
Можете да платите со користење на платежните картички на MasterCard и Visa, издадени од сите домашни и странски банки.

Податоците кои се внесуваат се наменети исклучиво за комуникација помеѓу корисникот на картичката и Комерцијална Банка/ CPAY, додека интернет трговецот нема никаков увид или пристап до податоците кои се пренесуваат.
Напомена:
По успешно процесирана онлајн нарачка, платена со платежна картичка, Вашите средства ќе бидат само резервирани. Откако ќе ја потврдиме залихата за вашата онлајн нарачка, ќе се иврши наплата на резервираните средства во вредност за робата која е резервирана за достава. Во случај  кога не сме во можност да Ви ги доставиме производите при процесираната нарачка и резервирани средства, ќе бидете контактирани од нашиот тим за понатамошни инструкции. Во случај на откажување на нарачката вшите средства ќе ви бидат рефундирани во рок од 3-5 работни денови.

–    Плаќање по испорака :
Се плаќа на курирот, веднаш по испорака на вашата пратка, исклучиво во готовина

Напомена: При плаќање со Динерс Клуб кредитна картичка трошокот ќе биде поделен на 12 рати, за корекција ве молиме лично да се јавите на (02) 15 155 или пратете емаил на [email protected].